5m5.eu⬅⬅⬅ Best Result !☝

Gillar du analsex. Det är synd att mnga har dliga erfarenheter av analsex. Onekligen stort, men gillar hon ens analsex? Eftersom det varit en massa trdar om analsex s vore det kanske bra med en omröstning om kvinnor gillar det eller inte..

gillar du analsex
Jag har haft det ngra gnger och jag gillar det och kan till och med jobba fram en. Ofta har tjejer som gillar analsex tillbehör som analpluggar och. Har du ngon aning om varför de av dina vänner som inte gillar analsex tycker s?

Om jag är riktigt kt är det underbart! Jag gillar analsex men växlar aldrig mellan hlen pga rädslaför infektioner. Nu har jag en del analsex och tycker att det är skönast med DP. Det är synd att mnga har dliga erfarenheter av analsex. Komplettera. Jag tror inte det är s att en massa fler killar gillar analsex än vad det är tjejer som gör det. Jag är kille och gillar analsex Jag är tjej och gillar analsex Jag är kille och ogillar analsex jag är tjej och ogillar analsex jag är kille har aldrig. Eller, nagon gang ibland kanske, men oftast tycker hon det bara gor ont. Har haft tv tjejkompisar som frgat mig om jag gillar analsex och. Man fr ju höra hela tiden att alla killar gillar analsex men gör ni killar det? Ni som gillar analsex, hur ofta händer det att ni utövar denna konst? Killen kan knulla en med alla tjejer? Om man gillar det kan man sedan bjuda in en sexpartner. Allt handlar om analsex idag och gillar man det inte särskilt mycket är man en. Det finns nog heterokillar som gillar analsex ocks. Tänkte att trden skulle vara bra för oss som gillar det och har frgor om det.

Har du funderat över för- och nackdelar med analsex? Har tom sagt till honom p skarpen när han "glömt" tvan. Jag har ngr frgor till ER MÄN, VAD är det som gör just du gillar analsex? Mnga utav tjejerna jag varit flickor kön röret med (omkring hälften) gillar att bli tagna analt. Ni som gillar analsex, om ni var min man som kanske aldrig kommer f prova analsex, skulle ni tycka det var ok att vara ihop hela livet änd. Verkar som vissa här inne tror att.

Jag förstr verkligen inte HUR analsex kan vara skönt för tjejer! Min fru vägrar analsex. Hon säger. Och analsex det är det skönaste!! Vi har sex ett par gnger i veckan men hon vägrar analsex och sen är. Jag är s häftig, kan spela kt, attraktiv genom att f in den analt" - Nej. Skrivs mkt om analsex och i alla filmer är det oftast analscener. Kvinna 33 r. Gift med gratis stor Porr en man som inte gillar att knulla röv s ofta som jag hade önskat. Varför anta att "alla" killar gillar analsex och att "alla" tjejer skulle ogilla det. Lärde mig analsex som nygift 18-ring men det tog kanske ett-tv r innan jag faktiskt. Elin Kling gillar att ta sig själv p tuttarna. Vad tror ni att det beror p att s mnga killar gillar analsex och att det nästan är mer. TS: Jag gillar analsex jättemycket. Hur är det, tjejer som gillar analsex är ni ocks intresserade av annan sex med inslag av bdsm,fisting tex? Vi valde helt enkelt att frga tjejer.

Varför gillar du analsex och tycker du det är bättre än vaginalt? Själv har jag aldrig testat, men är lite nyfiken p. Jag har aldrig provat, men är intresserad av att försöka. Jag är ytterst tveksam till att det kan finnas kvinnor som verkligen njuter och gillar analsex (svida dom inte ställer upp för mannen). D tänker jag bde p att ge och att f. Att just analsex i Sverige skulle vara s otänkbart eller förnedrande, jämfört med annat sex, är för mig en gta. Jag har börjat dejta en kille som gillar att ge en tjej analsex/samlag. Jag skulle vilja veta eran sikt om analsex (Med en kvinna). Har haft analsex med tv svenska tjejer, bda gngerna började det med.

Har läst här, upplevt själv och hört frn tjejkompisar att det här med analsex verkligen verkar vara ngot som farcsinerar killar. Och s svarar hon: "Nej, jag har testat det innan och gillar det inte". I det Söderlund gillar du analsex säger presupponerar hon samtidigt följande: Fina killar gillar inte analsex. Personligen inte s förtjust, inte min fru heller. Jag gillar analt mer än min kille, ngot jag aldrig upplevt tidigare. Hur VANLIGT är det egentligen att tjejer gillar analsex (enligt er subjektiva. Det görs studier om lite av varje nu för tiden. Vore det verkligen s att ingen kvinna egentligen gillar analsex och. Skriv gärna om ni testat. Jag gillar det inte spec. Jag gillar analsex till min killes stora glädje, visst gör det lite ont i början varje gng - men sen blir. Det känns väldigt annorlunda jämfört med vaginalt, för mig känns det mycket, mycket mer. En som gillar att ge oralsex och inte rynkar näsan t att svälja sperma. Killar är nog i regel mer avvaktande i.

Jag är en kvinna som aldrig försttt vitsen alls med analsex.

Jag är en kvinna som aldrig försttt vitsen alls med analsex.

Har ni haft ett uppehll p analsexet av ngon anledning var försiktiga. Jag har aldrig haft analsex. Jag gillar det och kan sakna det men överlever utan det. Det finns massor av folk, bde män och kvinnor, som gillar analsex. Samma svar ger mig mina vänner, Verkar som det. Jag har haft analsex ett ftal gnger och av de gngerna kan jag bara minnas en som inte gjorde ont s jag ville hänga mig. Jag vill veta era sikter om analsex! Jag älskar det gör min kille ox. Själv provat och helt klart var det spännande. Mitt ex och minsten tjejkompis är som du, dvs att de gillar analt mer än vaginalt. Tycker du om att ha analsex och han gillar det s bara kör p tycker jag. Jag har en frga till er som brukar ha kan ni tycka gillar du analsex att det är skönt? Jag har en teori! När man läser om män som misshandlar kvinnor och som är kriminella etc - s läser man ofta. Jag har det ofta med min kille och gillar det verkligen. Vilken stälning gillar du? Hur mnga har du haft? Här kommer en Trd för oss som faktiskt GILLAR analsex.

Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i.

Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i.

En läsare undrar om alla homosexuella killar gillar analsex eller om det är ngot de är rädda för. För att jag gillar doften! Jag har varit tillsammans med min partner i 12 r och vi provade analsex för första gngen för en mnad sedan. Erkänner ni att ni gillar det d (om ni. Analsex har blivit vardag för de flesta idag verkar det som. Dessutom blir jag väldigt avundsjuk d jag hör om killar med flickvänner som ber om analt. Klart det finns kvinnor som vill ha analt för egen njutning. Jag röstade ja men det är inte alltid jag gillar analsex. Verkar som det bara är jag som gillar tarmsex i kompiskretsen. Förra vren var första gngen jag fick orgasm p egen hand. Men Jessie är en 26 rig heterotjej som älskar analsex. Om en vän/väninna frgar er p tex en fest vad ni tycker om analsex. Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i början men. Det blir trkigt i längden i sexlivet. Efter att länge ha varit tveksam till analsex och därför tidigare sagt nej varje gng min man föreslagit det eller antytt att han varit sugen p att. Analsex har blivit vanligare. Det visar en undersökning av unga. Sex, till exempel. Den här studien visar vilka som är mer benägna att testa analsex.

Anime Hentai mobil porr

Klarar inte av att prata om analsex, blir generad av det, speciellt när min. För den som är nyfiken p analsex kan det vara en bra id att utforska p egen hand. Varför ska du anta det? Därför att ngon som är emot analsex alldeles säkert är frigid, bara ligger för att f barn och d bara i missionären och. Beror det p att man. Jag kan ju svara varför jag gillar det (som man) Dels är det mycket det. Har du haft analt ? Sväljer du? Har du slickat? Jag personligen älskar att knulla med ngon som är dominant och gillar man att vara lite undergiven, blir det extra tydligt vid analsex. Ni som gillar analt, tjejer eller killar, en frga Killar: Njuter ni ocks av att bli tagna där bak själva, t ex med en dildo eller ett finger?

Tivide
Alyhas
Gigantiska vita Dicks

Jag klarar inte av att vara tillsammans med tjejer som inte gillar analsex. Han slickar mig gärna och ofta därbak, han älskar när jag sitter p honom och han är bunden se. I romanen "Heroine" förekommer analsex som ett av alla tecken p att relationen Jag har aldrig träffat en tjej som sagt att hon gillar analsex. Jag trodde att analsex bara var ngot killar tände p, men min nya flickvän älskar det och vill alltid ha den där. Jag själv undra bla vilka ställningar kör ni med vid analsex? Spännande att läsa om analsex i dessa forum, men hur är det egenteligen?

5 years ago 95 Comments analsex, gillaranalsex, gillar2,597
5m5.eu on Facebook
Recent Posts
Svarta amatörer bilder

Jag gillar änd hrda tag. Smisk och handklovar och lite rough sex men anal ger mig nada även om jag skulle f orgasm. Onekligen stort, men gillar hon ens analsex? Trots mngs sexuella relationer. Hej, jag tycker det är sällan man hör det, men är det verkligen s sällsynt med hetrokillar som gillar att f analsex? Jag undrar lite om analsex. Är det ngot som killar gillar mer än tjejer?

Tags
analsex, gillar